Relax

slaap in een dome

Dome 4 personen

We beschikken over 10 Domes voor 4 personen met een oppervlakte van 38,5 m2. Door de scheidingen in de Dome heb je voldoende privacy. Omdat je vanuit beide slaapgedeeltes uitkijkt over het prachtige water hebben jullie het mooiste uitzicht van de hele Glamping!

Dome 6 personen

Glamping Blessed beschikt over 4 Domes voor 6 personen welke een oppervlakte hebben van 50 m2. Door de scheidingen in de Dome heb je toch je eigen privacy maar kun je met al je vrienden genieten van de gezelligheid om te verblijven in 1 Dome. 

 

Dome 8 personen

‘The big daddy’ van de Glamping. We beschikken over 1 Dome voor 8 personen welke maar liefst een oppervlakte heeft van 64 m2. Door de scheidingen in de Dome heb je je eigen privacy en ben je toch samen op vakantie. En hoe gaaf is het om in ’the big one’ van de Glamping te slapen?!

enjoy the glamorous

the dome

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk naar de sterren door het raam in de top van de Dome, bak je biefstukje op een van de BBQ’s en chill in het zonnetje voor je Dome in een loungestoel. Een stijlvolle inrichting en alles wat je nodig hebt om een ultieme vakantie beleving te ervaren is aanwezig!

Het enige wat jij hoeft te doen is je kleding, tandenborstel en ondergoed in te pakken en je bent verzekerd van een topvakantie!

De Dome zijn voorzien van de volgende items:

– Sfeervol interieur
РBedden met dekens & kussens 
– Een kleine koelkast om jouw biertjes koud te houden
Outdoor tuinset en loungestoelen
– BBQ op een gezamelijke plek
– Elektriciteit
– Handdoeken
– Borden, bestek & bekers
– Diverse opbergmogelijkheden
– Nabij gelegen zeer luxe douches & toiletten met Rituals producten (20 m)

only good vibes

Questiions

Glamping Blessed

Ekkersweijer 3

5681 RZ Best

Contact

Info@glampingblessed.nl

+31 6 18 84 47 09

nl_NLDutch