enjoy 

to do

Beachclub Sunrise

De Glamping is gelegen naast de meest gave hotspot van Noord-Brabant, Beachclub Sunrise. Geniet met een cocktail in je hand op het meest relaxte strand, chill in een van de lounge area’s of neem een duik in het water. Flaneren over ’the beach’ is altijd een goed idee!

The Beach Food Club

Het meest relaxte restaurant en beachbar van het zuiden. Een hapje eten, borrelen of chillen met een goed boek. Jij bepaalt hoe je dag eruitziet en wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Niks moet en alles mag, het is ‘gewoon’ genieten bij The Beach Food Club!

Cablepark

Wil jij een middag wakeboarden of waterskiën en met ongeveer 30 kilometer per uur over het water getrokken worden? Dan ben je bij Cablepark helemaal aan het juiste adres. Aan de overkant van het water vind je deze sportieve attractie voor alleen de echte waaghalzen. 

Flyboard Experience

Ervaar de kick van het vliegen boven het water! Voel de adrenaline door je aderen als je door de waterkracht uit het water omhoog geduwd wordt! Wanneer je toe bent aan wat extra actie is dit echt iets voor jou! Show je kunsten aan de loerende strandgangers!

Festival season

Meerdere keren per jaar is Aquabest dé plek voor de gaafste festivals. Overnacht jij tijdens een van deze festivals in je eigen Dome op hetzelfde terrein? Rollend kun je richting je Dome om de dag erna bij te komen op het strand. Dit is de perfecte combinatie voor jouw festival weekend. 

only good vibes

Questiions

Glamping Blessed

Ekkersweijer 3

5681 RZ

Contact

Info@glampingblessed.nl

+31 6 18 84 47 09